lunes, 4 de marzo de 2013

Tecnologia de la comunicació

Per començar, observa i respon

1. ACTIVITAT: analitza el gràfic
El gràfic posa de relleu quantes llars espanyoles tenien com a mínim un telèfon mòbil entre el 2004 i el 2007-

a) Quantes llars amb telèfon mòbil hi havia a Espanya a principi de l'any 2004? 11.109 persones. I a començament del 2007? 13.700.
b) Quina tendència general parecies al gràfic? Que cada vegada són més les persones que tenen un telèfon mòbil. La telefonia mòbil es fa sevir cada vegada més o cada cop menys? Cada vegada més.
c) Segons el teu parer, quins son els factors que han determinat l'evolució de la telefonia mòbil a Espanya els darrers anys? L'evolució dels nous telefons i de totes les comoditats que donen.
d) Quan sents a dir que el mercat de la telefonia mòbil està saturat, què interpretes? Justifica la resposta a partir del gràfic de l'esquerra. Que n'hi ha moltes persones que gaudeixen d'aquest servei.

2. ACTIVITAT: analitza la fotografia

La fotografia ens presenta un vehicle equipat amb GPS.
a) Saps per a què serveix un receptor GPS? Per ajudar a orientar-nos quan no sabem una direcció.
b) Quina utilitat té per a un conductor que es mou per carrers o carreteres que li són desconeguts? Que els ajuda a arribar al lloc desitjat.
c) Altres vehicles, com ara vaixells o avions, per a què fan servir el GPS? Per saber les cordenades, i les milles i totes aquestes coses dels vaixells i/o avions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario